Partners zijn belangrijk om fashionfitr te positioneren zowel nationaal als internationaal. Zo kunnen we consument en webshop optimaal van dienst zijn en meegroeien met de online fashion wereld.

Shop Licentie

Voor grote webshops bieden we fashionfitr aan onder licentie. We kunnen op locatie samen met u fashionfitr implementeren en/of trainingen verzorgen voor gebruik van de tool.

White Label

Heeft u een applicatie waar het adviseren van een kledingmaat van belang is, neem dan contact met ons op omdat onze ontwikkeling kan worden geïntegreerd met uw ontwikkeling.

Afilliate program

Wij belonen u als (e-commerce) bedrijf – bv. webdeveloper, fulfilment – wanneer u een klant fashionfitr als fitting tool adviseert wat leidt tot webshop implementatie.

Reseller Licentie

Buiten Nederland bieden we fashionfitr aan onder een ‘Master License’. Met deze licentie kan de licensee zelf klanten werven en fashionfitr implementeren.

Webshops

Door de feedback welke we krijgen van webshops kunnen belangrijke innovaties worden toegepast om fashionfitr nog beter en efficiënter te maken.

Pr & Media.

Wij brengen fashionfitr onder de aandacht via de ‘Social Media’ en via de (vak)pers (off- en online). Er is informatie beschikbaar in de vorm van een digitale persmap.

Close
Go top
Contact

FiftySix Avenue BV
P.O. Box 2080
7420 AB Deventer
the Netherlands
T: +31 (0)570 50 30 00
E: sales@fashionfitr.com

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

×
Contact Us

FiftySix Avenue BV
P.O. Box 2080
7420 AB Deventer
the Netherlands
T: +31 (0)570 50 30 00
E: sales@fashionfitr.com

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message

×