WAARDE CREATIE

Data-analyse, feedback en partners zijn belangrijk om waarde creatie met nieuwe functies te realiseren en om fashionfitr™ te positioneren zowel nationaal als internationaal. Zo kunnen we de webshop en consument optimaal van dienst zijn en meegroeien met de ontwikkelingen in de online fashion wereld.

DATA

De data die wij verzamelen analyseren (data science) wij en zetten deze in om een meerwaarde te creëren voor fashionfitr™ en dus ook voor u en uw klant.

FEEDBACK

Door de feedback die we krijgen van webshops kunnen belangrijke innovaties worden toegepast om fashionfitr™ nog beter en efficiënter te maken.

PR & MEDIA

Wij brengen fashionfitr™ onder de aandacht o.a. via social media’ en (vak)pers (off- en online). Er is informatie beschikbaar in de vorm van een digitale persmap.

WHITE LABEL

Heeft u een applicatie waar het adviseren van een kledingmaat van belang is, neem dan contact met ons op. Fashionfitr™ kan worden geïntegreerd met uw ontwikkeling of dienst.

AFILLIATE PROGRAM

Wij belonen u als (e-commerce) bedrijf – bv. webdeveloper, fulfilment – wanneer u een klant fashionfitr™ als marketing/fitting tool adviseert wat leidt tot een shop integratie.

RESELLER LICENTIE

Voor re-sellers’ is er een master licentie. Met deze licentie kunnen zelfstandig klanten worden geworven om fashionfitr™ bij deze webshops te integreren.

Close
Go top
CONTACT

FiftySix Avenue BV
P.O. Box 2080
7420 AB Deventer
The Netherlands
T: +31 (0)20 244 37 34
E: sales@fashionfitr.com

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

×
Contact Us

FiftySix Avenue BV
P.O. Box 2080
7420 AB Deventer
the Netherlands
T: +31 (0)570 50 30 00
E: sales@fashionfitr.com

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message

×